Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Τους αξίζει!!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Χερετισμούς :)



Για να την πω μουσκοκαρκιάν, μουσκοκαρκιά έχει κλώνους
Για να την πω τρανταφυλλιάν, τρανταφυλλιά έχει αγκάθια

Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Πόσο πια θα ακριβίνει η ζωή μας?

Η τιμή του πετρελαίου αυξήθηκε κατα πολύ και όπως είναι λογικό ακρίβινε με την σειρά του και το γάλα... για να δούμε τι έχει σειρά μετα... Σε μερικά χρόνια πιό πολλοι άστεγοι θα υπάρχουν στις πόλεις παρά οικονομικά (ας πούμε) άνετους. Σιγά σιγά μου φαίνεται πως στα χωριά που ο καθένας έχει τα χωράφια του και τα ζώα του θα μπορεί να επιβιώσει καλύτερα απο έναν κάτοικο μιας πόλης που θα παίρνει τον μισθό περίοδο (έρχεται μια φορά το μήνα και διαρκεί απο 3 έως 5 μέρες)


Και τι κάνουν οι περισσότεροι πολίτες της περήφανης Ελλάδας? κλαίγονται όλη μέρα ότι η ακρίβει έχει φτάσει τα ύψη (και θέλει να ανεβεί και πιο ψηλά) αλλά όταν έρχεται η ιερή στιγμή των εκλογών ψηφίζουν αυτούς που έβριζαν πριν για την ακρίβεια...

Και αναρωτιέμαι εγώ, τα λευτά που δίνουμε που πάνε? Στο κράτος να φανταστώ ε? και το κράτος πως τα αξιοποιεί? Βαζοντάς τα κάποιοι στην τσέπη τους? Μα τι λέω τώρα? Γίνονται τέτοια στη Ελλάδα?

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Και ναι... έγινε και αυτό...

Λοιπόν σήμερα έγινε το αδιανόητο...Κατηγόρησαν της Λεσβίες ( ξέρετε... αυτές τις ανώμαλες, διεφθαρμένες και άρρωστες κατά πολλούς καθωσπρεπιστές και παπάδες που μαζί με τους άνδρες ομοφυλόφιλους διεκδικούν το συνταγματικό δικαίωμα του γάμου)ότι, ακούστε τώρα, προσβάλουν όσους κατάγονται από την Λέσβο και θέλουν να ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ την χρήση της λέξης αυτής στην Ελλάδα!
Και ένα παράδειγμα για τον παραλογισμό δείτε την απάντηση ενός από τους αιτούντες:

Αιτών: Είναι ντροπή για τους κατοίκους της Λέσβου. Πολλές γυναίκες δεν τολμούν να πουν την καταγωγή τους. Ότι είναι λεσβίες. Με ρωτάει η κόρη μου και δεν ξέρω τί να τις πω.

Δικαστής: Πόσο χρονών είναι η κόρη σας;

Αιτών: 26


Όντος… μια γυναίκα 26 χρονών είναι αδιανόητο να γνωρίζει τι πάει να πει λεσβία και είναι τελείως ανήθικο να της εξηγήσεις!!!

Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Κάθε φορά που μιλάμε στο κινητό ο εγκέφαλός μας ψήνεται...

Κάποιες έρευνες λένε ότι η υπερβολική χρήση των κινητών στο μέλλον ειδικότερα στα νέα παιδιά θα οδηγήσει σε καρκίνο και άλλες αρρώστιες..... Το θέμα είναι όμως θα ζούμε μέχρι να δημιουργηθεί καρκίνος η θα καταλήξει το κεφάλι μας κάπως έτσι....?





Ορίστε και η όλη διαδικασία....







Μήπως να το ξανασκεφτούμε καλύτερα τώρα?

Υ.Γ. και όλα αυτα για το οικονομικό συμφέρον κάποιων έξυπνακηδων..... παλαιότερα χωρίς τα κινητά υπήρχε κανένα πρόβλημα; Δε νομίζω....

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Ο Νικολά Σαρκοζύ στην Ελλάδα

Έβλεπα ου λέτε στο ΕΤ3 την επίσκεψη του Γάλλου αρχιλαμογιού και η αίθουσα της Βουλής ήταν φίσκα... Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ... γιατί αγαπητοί εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού όταν γινόταν συζήτηση για την ακρίβεια δεν είχαν πατήσει ούτε εκείνοι πού ζήτησαν να γίνει η συζήτηση και τώρα τρέχετε όλοι να ακούσετε τι θα πει ο Γάλλος για τα συμφέροντα της Ελλάδας;

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Πρώτος γάμος ομοφυλλοφίλων

Σήμερα στις 7:00 το πρωί έγινε κάτι πολύ σπουδαίο (για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον) .Ο δήμαρχος της Τήλου πάντρεψε 2 ζευγάρια ανδρών! Βέβαια όπως ήταν φυσικό η κοινωνία μας δεν άργησε να πέσει πάνω στον δήμαρχο και στα 2 ζευγάρια και ο εισαγγελέας ακύρωσε τον γάμο.Για μια ακόμα φορά τα "χριστά" ήθη διασώθηκαν και οι καθωσπρεπειστές νίκησαν.Όμως η αρχή έγινε και θέλω να ελπίζω οτι τα 2 αυτά ζευγάρια (και όχι μόνο) θα δικαιωθούν.



Υ.Γ. Ευτυχώς υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

2 Τραγουδάκια... έτσι για να περνάει η ώρα

Υπόγεια Ρεύματα - Σαν φώς


Billy/Λαυρέντης - Να δείς τι σου `χω για μετά

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Blog Manifest

Οι παρακάτω 9 θέσεις είναι μια προσπάθεια να διαδοθεί η ιδέα του τι πραγματικά είναι ένα blog, με τελικούς αποδέκτες όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και την Πολιτεία και τα Media. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να το αναπαράγουν (με ένα απλό copy paste) όσοι μπλογκερς συμφωνούν με τις θέσεις του.

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα ή συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν "ενημερωτικά" και "μη ενημερωτικά" blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.


Tο πήρα απο το Silver blogs το οποίο το πήρε από NYLON.GR